Facebook

Følg mig på Facebook: https://www.facebook.com/justheal

Det er værd at lytte til Marianne Høy, hvis du har smerter og gerne vil ændre på det. ... See MoreSee Less

Hej syntes godt at denne øvelse kan deles igen. Det er en nem øvelse til dig der har spottet en overbevisning du ikke længer ønsker. På mit nye jeg som du har mulighed for at deltage i, lære du at spotte overbevisninger og de følelser der er bagved. Klik på linket og få mere info. de7ting.dk/mit-nye-jeg/

Vi nærmer os 1. januar hvor tilbuddet om 2 timers massage til 350 kr udløber. Du kan dog bestille tider i det nye år til denne pris, hvis du bestiller inden 1. januar. Gavekort købt i december til dig selv eller andre, gælder også til den gamle pris.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe på 23306663 for yderligere oplysninger.

Glædelig jul og godt nytår 🙂
... See MoreSee Less

Husk at passe godt på din ryg, for skader kan tage lang tid at rette op. Ryggen skal være strakt og tunge ting skal holdes tæt ind til kroppen, når du løfter, for jo længere væk fra kroppen, jo tungere føles de og jo større belastning af din ryg og skuldre.

Videoen er lånt fra Vinnie Rehab, som du kan følge på instagram. Han giver gode træningstips og råd til at passe på kroppen.

Hvis det så går galt, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig for en tid 😉
... See MoreSee Less

2 timers massage for 350 kr.
Jeg er netop kommet hjem fra Thailand, hvor man kan få 2 timers massage for 100 kr. Det gav mig indblik i, hvor meget den ekstra time betyder og hvor meget mere, man kommer ned i kroppens mange spændinger.
Inspireret af dette, vil jeg gerne give danskere mulighed for at opleve 2 timer, men prisen kan jeg ikke matche, da leveomkostningerne er lidt højere i Danmark, så resten af året kan man bestille 2 timer hos mig for i alt 350 kr.
Man kan også nøjes med 1 time til 200, da denne pris stadig gælder, men overvej om ikke 2 timer er værd at investere i dit helbred. Du er velkommen til at kombinere massagen med healing, som altid er helt gratis hos mig.
Bestil tid online eller ring eller send en sms på 23306663. Jeg holder åben dag og aften, hverdag og weekend, så mon ikke vi finder en tid, der passer dig.
Massagen foregår på Klintevej 2 i Svenstrup udenfor Korsør, men bussen 902 holder 300 meter fra døren.
... See MoreSee Less

En times massage til kun 200 kr. Bestil nu og få det bedre. Kan kombineres med en indledende healing. Prøv det og mærk forskellen. Bestil på 23306663. ... See MoreSee Less

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *